1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer

 

Tarieven

 

Individuele basistraining

De basistraining bestaat uit een kennismaking/intakegesprek en vier sessies van ongeveer een uur. Hierbij wordt gebruik gemaakt van het werkboek 'IK LEER ANDERS' van Agnes Oosterveen. De training vindt plaats in mijn praktijkruimte. Bij jongere kinderen is het gewenst dat er een ouder/verzorger bij aanwezig is.

Indien nodig of gewenst dan worden aanvullende sessies verzorgd. Ook losse sessies zijn mogelijk, bijvoorbeeld om extra te oefenen met spelling, tafels, redactiesommen, klokkijken, studievaardigheden. Een extra of losse sessie duurt 1/2 uur.

 

Kosten:    
Kennismaking/intake 30 min. gratis
Sessie 60 min. €   60,-
Werkboek   €   39,-
Totale kosten   279,-
Extra/losse sessie 30 min. €   30,-
Eindverslag   €   50,-

 

De kosten van de gehele training krijgt u vooruit gefactureerd en kunt u vooraf per bank betalen. U kunt er ook voor kiezen om de kosten in termijnen contant te voldoen na afloop van elke sessie. De eerste sessie kost 99 euro (60 euro voor de sessie en 39 euro voor het werkboek). Indien u graag een eindverslag ontvangt dan worden de kosten daarvoor in de laatste sessie verrekend.De laatste sessie kost in dat geval 110 euro.

 

Workshop/lezing

Naast de individuele training geef ik ook workshops en lezingen, waarin ik meer vertel over beelddenken en u kennis laat maken met de methode "IK LEER ANDERS".